Karamelle 20 aastane teekond magusamaailmas.

Iga äri, mis on olnud piisavalt edukas omab ajalugu, mida tahaks meenutada ja jagada. Karamelle leidis oma teeotsa aastal 2000, millal teostus nägemus oma kommipoe loomisest.

Eesti rahva magusa armastus tiivustas meid andma oma panust kohalikku maiustustekultuuri Karamelles valmistatud toodete näol. Eesmärgiks võtsime emotsionaalse sideme loomise maiustustega, mis ulatuvad tänasest päevast lapsepõlve mälestustesse. Maiustus pidi saama sillaks laste ja täiskasvanute vahel. Praeguseks hetkeks on meil valmistatud mitmeid tootegruppe erinevaid maitseid.

Käsitöökommid, mis pakuvad erksat mitmekesisust nii maitsebukettidele kui atraktiivsele välimusele. Täna on meil sortimendis ligikaudu 30 erinevat maitset.

Sefiir, mille edu peitus erinevate maitsete mitmekesisuses, kodumaises tooraines ja tehnoloogias ning mida rahvas on alati mäletanud ja armastanud. Järgides tähelepanelikult ajaloolisi retsepte, oleme tootnud üle 70 erineva maitse sefiire.

Šokolaad, mis kutsub esile kõige rohkem emotsioone ja tundeid, mida valmistame kivijahvatus meetodil neli öö-päeva, et see oleks aromaatne ja ülipeene tekstuuriga ja kuhu on lahkelt lisatud kakaovõid.

Marmelaad, mille varieeruvad maitsed ja toote tekstuur sunnivad meid eristama kombinatsioonide nüansse, mis toovad esile toote iseloomu. Täna on meie tooteportfellis üle 20 sordi erinevaid marmelaade, mis on kõik valmistatud Eesti vetes kasvanud vetikatest.

Halvaa valmistamine algas retsepti ostmisega, mis on nüüdseks lukustatud seifidesse ja kaetud saladuste pidamise pitseriga ning mille eest pidi maksma kopsaka tasu, et avaneks tee maitsenaudingutele. Pärast pingelist katsetamist kohandasime edukalt maitsed meie kleintide magusa eelistustele. Tootmises on üle viie erineva halvaa sordi.

Dražee, mis oma rikkaliku sortimendiga on alati põhjustanud rahulolu, oli veel Karamelle maiustuste vaateaknal puudu. Võti dražee tootmise edukusse saab olla innovatiivsus ja omapära.

Meie kliendid võivad olla konservatiivid või liberaalid, kuid üks ja ainus tõde on kehtiv kõigile, pakutav maius peab olema oma maitselt hõrk ja välimuselt võrgutav.

Meie toodetest saadud naudingud sillutavad tee õnnele, mis on elu.

Lugupidamisega,

Vello Koosma